Cadangan
Sebarang pertayaan, komen, cadangan dan pendapat mengenai laman RentakArtis.com, anda boleh hantarkan email kepada pihak kami dan kami akan cuba sedaya upaya untuk membantu anda secepat yang mungkin.

Jemputan Majlis
Kami juga amat mengalu-alukan sebarang jemputan untuk ke majlis atau aktiviti dan sekiranya anda ingin menjemput kami sila hubungi kami.

Pengiklanan
Untuk pertayaan mengenai pengiklanan. Sila nyatakan maklumat mengenai syarikat, produk atau perkhidmatan anda. Untuk kerjasama dengan kami dalam bentuk kontrak sila maklumkan proposal anda kepada kami.

————————————————————————————————————————————————–

Sila sertakan juga bersama info mengenai diri anda seperti alamat laman web atau facebook dan nombor telefon jika perlu untuk memudahkan kami mengenali dan menghubungi anda kelak. Terima kasih untuk kerjasama anda.

No Telefon : 011-16222268 (Rentak Media Network)
Email : admin@rentakartis.com
Facebook : RentakArtis(dot)com
Twitter : @RentakArtis

LAGI ARTIKEL MENARIK

1,238,002 Views

‘Gigitan Cinta’ Di Leher Yuna Akibat Digigit Labah-Labah

28 November 2016 • Komen

Inilah foto yang menjadi viral selepas terdapat kesan lebam pada leher Yuna kononnya akibat gigitan cinta. Ia sebenarnya kesan akibat gigitan labah-labah. Penyanyi Yuna menjelaskan foto kontroversi yang tersebar pada... [...]

Inilah foto yang menjadi viral selepas terdapat kesan lebam pada leher Yuna kononnya akibat gigitan cinta. Ia sebenarnya kesan akibat gigitan labah-labah.