Live streaming AJL 30 Final Anugerah Juara Lagu 24 Januari 2016

— Publish on January 9 2016 and Komen | 1,741,779 Views

AJL30 IMAGE TENGKUBUTANG

Anugerah Juara Lagu bakal bergema dengan memartabatkan penulis lirik, komposer dan penyanyi, sekali gus menobatkan mereka sebagai juara. AJL30 akan berlangsung pada 24 Januari 2016 bertempat di Stadium Melawati Shah Alam dengan menampilkan 12 lagu yang akan berentap di pentas AJL30.

Siapa bakal muncul juara AJL30, vokal terbaik dan persembahan terbaik? Persoalan itu hanya akan terjawab selepas menyaksikan persembahan bertenaga 12 artis iaitu berkumpulan mahupun solo.

Berikut adalah pautan (link) yang akan membawa peminat ke laman rasmi Live streaming yang disediakan oleh TV3 untuk tontonan seluruh dunia.
LIVE STREAMING TV3

Tahukah anda terdapat satu cara untuk jimatkan penggunaan kredit telefon anda? Jom lihat plan ini

Galeri Foto :Sesudah klik pada thumbnail, anda boleh mengemudi paparan galeri ini menggunakan kekunci (LEFT ARROW) dan (RIGHT ARROW).

Love this topic? Dont forget to share with your friends. Help us to spread the information with the others :)

Comment Area

PERINGATAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. [ Penafian ]

Have something to say?

KEMPEN

LAGI ARTIKEL MENARIK

1,237,966 Views

‘Gigitan Cinta’ Di Leher Yuna Akibat Digigit Labah-Labah

28 November 2016 • Komen

Inilah foto yang menjadi viral selepas terdapat kesan lebam pada leher Yuna kononnya akibat gigitan cinta. Ia sebenarnya kesan akibat gigitan labah-labah. Penyanyi Yuna menjelaskan foto kontroversi yang tersebar pada... [...]

Inilah foto yang menjadi viral selepas terdapat kesan lebam pada leher Yuna kononnya akibat gigitan cinta. Ia sebenarnya kesan akibat gigitan labah-labah.