Panas | Bekas Kekasih Bengang Dengan Mamat (Sepah)?

— Publish on August 14 2011 and Komen | 4,185 Views

eee

Disaat Mamat Sepah sedang berbahagia dengan teman tapi mesranya, Fida Ibrahim, rupanya ada pihak yang sedang kecewa. Yah. Memang terkedu la sekejap baca tweet dari Adda Butterfly. Dia adik kepada Rody Kristal dan bekas kekasih Mamat Sepah. Memang garang bunyinya. Tapi mungkin ia ditujukan kepada orang lain dan mungkin juga kepada Mamat sendiri. Yang tu tuan punya badan je layak nak confirm kan. Yang pasti memang ada nada-nada marah dan kecewa dalam setiap tweet yang dia keluarkan.

Tapi menurut kami, semuanya macam ke arah Mamat Sepah.  Terutama sekali apabila Adda mengatakan kekasih baru kepada bekas kekasihnya itu memakai tudung. Dan lagi nak nampak betul, Adda turut mengucapkan selamat berjaya kepada Fida.

So, memang tak syak lagi lah kan? Mungkinkah Adda terlalu kecewa dengan hubungannya yang terkandas di tengah jalan? Atau sememangnya apa yang dikatakannya tentang Mamat itu adalah benar? Ehem. jawapan semua ada pada Adda. =) Sedikit trivia, Mamat mengaku dia putus cinta dengan Adda pada April lalu dan dalam masa yang sama mengatakan dah kenal Fida selama 6 bulan. Kalau tak silap lah kira-kira yang kami buat, maknanya Mamat dah kenal Fida semasa dia masih bercinta dengan Adda. Rumit tu!

Gambar dibawah adalah penampilan terbaru Adda ketika bertudung. Alhamdulillah. Sejuk mata memandang. =) Kredit gambar: Twitter Adda.

Mel: Kepada Adda, tahniah sebab dah bertudung. Jangan fikir kata orang asalkan nawaitu Adda ikhlas ok. Kekalkan imej tu.

 Update: Rupanya sebelum ni Mamat pernah minta Adda tidak mengaitkannya lagi dalam hidup Adda termasuklah dalam Facebooknya. Oooo…

Tahukah anda terdapat satu cara untuk jimatkan penggunaan kredit telefon anda? Jom lihat plan ini

Galeri Foto :Sesudah klik pada thumbnail, anda boleh mengemudi paparan galeri ini menggunakan kekunci (LEFT ARROW) dan (RIGHT ARROW).

Love this topic? Dont forget to share with your friends. Help us to spread the information with the others :)

Comment Area

PERINGATAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. [ Penafian ]

2 Comment so far

  1. Mr. Wuhaii (21 Comment)

    macam2 cerita la… gaduh sana sini dalam twitter.. cakap depan2 pon bagus. kalau cakap dalam twitter. ramai yang baca. lepas tu jadi isu, jadi popular. memang nak popular dengan cara begini ke..?

    p/s: adda makin berisi sekarang. dulu masa sekolah kecil jer..jR mr.wuhaii

  2. fandey (1 Comment)

    to adda: tiap2 musibah itu ada hikmahnya.. mdulilah adda dah selangkah mendekati allah

Have something to say?

KEMPEN

LAGI ARTIKEL MENARIK

135,045 Views

Rahim Sepahtu Nafi Pukul, Tendang Isteri Akibat Salah Faham

16 August 2015 • Komen

Menafikan apa yang tersebar dan menyifatkan ia sebagai khabar angin, Rahim Sepahtu menjelaskan bahawa dakwaan dia memukul isterinya setelah berlaku sedikit salah faham adalah tidak benar sama sekali. “Memang kami... [...]

Rahim-Sepahtu-Nafi-Pukul-Isteri-Akibat-Salah-Faham-ROTIKAYA-700x462