Panas | Bekas Kekasih Bengang Dengan Mamat (Sepah)?

By  |  2 Comments

Disaat Mamat Sepah sedang berbahagia dengan teman tapi mesranya, Fida Ibrahim, rupanya ada pihak yang sedang kecewa. Yah. Memang terkedu la sekejap baca tweet dari Adda Butterfly. Dia adik kepada Rody Kristal dan bekas kekasih Mamat Sepah. Memang garang bunyinya. Tapi mungkin ia ditujukan kepada orang lain dan mungkin juga kepada Mamat sendiri. Yang tu tuan punya badan je layak nak confirm kan. Yang pasti memang ada nada-nada marah dan kecewa dalam setiap tweet yang dia keluarkan.

Tapi menurut kami, semuanya macam ke arah Mamat Sepah.  Terutama sekali apabila Adda mengatakan kekasih baru kepada bekas kekasihnya itu memakai tudung. Dan lagi nak nampak betul, Adda turut mengucapkan selamat berjaya kepada Fida.

So, memang tak syak lagi lah kan? Mungkinkah Adda terlalu kecewa dengan hubungannya yang terkandas di tengah jalan? Atau sememangnya apa yang dikatakannya tentang Mamat itu adalah benar? Ehem. jawapan semua ada pada Adda. =) Sedikit trivia, Mamat mengaku dia putus cinta dengan Adda pada April lalu dan dalam masa yang sama mengatakan dah kenal Fida selama 6 bulan. Kalau tak silap lah kira-kira yang kami buat, maknanya Mamat dah kenal Fida semasa dia masih bercinta dengan Adda. Rumit tu!

Gambar dibawah adalah penampilan terbaru Adda ketika bertudung. Alhamdulillah. Sejuk mata memandang. =) Kredit gambar: Twitter Adda.

Mel: Kepada Adda, tahniah sebab dah bertudung. Jangan fikir kata orang asalkan nawaitu Adda ikhlas ok. Kekalkan imej tu.

¬†Update: Rupanya sebelum ni Mamat pernah minta Adda tidak mengaitkannya lagi dalam hidup Adda termasuklah dalam Facebooknya. Oooo…

2 Comments

  1. Mr. Wuhaii

    28/08/2011 at 4:16 PM

    macam2 cerita la… gaduh sana sini dalam twitter.. cakap depan2 pon bagus. kalau cakap dalam twitter. ramai yang baca. lepas tu jadi isu, jadi popular. memang nak popular dengan cara begini ke..?

    p/s: adda makin berisi sekarang. dulu masa sekolah kecil jer..jR mr.wuhaii

  2. fandey

    18/10/2011 at 3:51 PM

    to adda: tiap2 musibah itu ada hikmahnya.. mdulilah adda dah selangkah mendekati allah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>