Peraduan Menangi 5 Tshirt Eksklusif & Pas Filem To The Fore

— Publish on July 26 2015 and Komen | 1,460,971 Views

Peraduan-Menangi-5-Tshirt-Eksklusif-&-Pas-Filem-To-The-Fore

Salam semua pembaca RentakArtis.com, Filem To The Fore akan menemui penonton tidak lama lagi. Dengan ini pihak RentakArtis dengan kerjasama RAM Entertainment & RSH (Malaysia) Sdn Bhd berbesar hati untuk mengadakan Peraduan Menangi 5 Tshirt Eksklusif & Pas Filem To The Fore.

Hadiah
Sehelai Tshirt Eksklusif Filem To The Fore & RAM Double Movie Passes x 5 Pemenang

Durasi Peraduan
Tarikh: 27 Julai 2015 sehingga 4 Ogos 2015

To The Fore Tee design

Sinopsis Filem

Pelumba handalan dari korea Zheng Zhiyuan (Choi Siwon) adalah orang yang paling penting di dalam pasukan Xuangguang dengan posisinya selaku “sprinter”. Dua orang pelumba baru, Chou Ming (Eddie Peng) dan Qiu Tian (Shawn Dou) amat kagum dan tertarik dengan kekuatan dan skil Yuan. Mereka merasa bangga boleh menjadi ‘pacesetter’ kepada Zheng demi mencipta peluang kemenangan untuknya.

Kerjasama sempurna tiga pelumba ini telah mendatangkan banyak kemenangan kepada pasukan mereka. Namun begitu percanggahan mula muncul apabila Zheng sentiasa berdiri di pentas penyampaian anugerah sebagai pemenang tunggal.Chou Ming dan Qiu Tian terpaksa menerima hakikat bahawa gelaran juara hanya untuk seorang sahaja dan mereka tetap “pace setter” yang tidak mendapat tumpuan.

Sejak itu, tiga rakan seperjuangan ini dipengaruhi oleh ambisi sendiri, persefahaman dan semangat berpasukan mula hilang lalu menyebabkan keputusan pertandingan yang buruk. Akhirnya mereka bertiga berpisah dengan tarik diri dari pasukan dan meneruskan kerjaya masing-masing. Walaubagaimana pun, tiga pelumba ini ditakdirkan untuk bertembung lagi apabila masanya sudah tiba dan kali ini mereka perlu menentukan siapa yang layak digelar terbaik.

Trailer


BACA LANJUT: Filem ‘To The Fore’ Membawa Anda Mendalami Dunia Sukan Berbasikal Yang Sengit Di Sekeliling Dunia!

Jawab Soalan-soalan berikut:
Soalan 1:
Nyatakan 2 lokasi utama pengambaran filem ini dilakukan?

Soalan 2:
Berikan 3 nama pelakon filem ini.

• Lengkapkan slogan ini dengan kreatif:
Saya teruja untuk menonton filem ini kerana …..

• Sertakan juga maklumat peribadi:
Nama :
ID Twitter / Facebook / Instagram :
Nombor telefon / Whatsapp :

• Hantarkan penyertaan anda melalui email kami:
admin@rentakartis.com
sebelum atau pada 4 Ogos 2015

dengan tajuk email:
Peraduan Menangi 5 Tshirt Eksklusif & Pas Filem To The Fore

Pembaca yang menghantar penyertaan perlu:

  • LIKE Facebook RentakArtis
  • FOLLOW Twitter @RentakArtis


Tahukah anda terdapat satu cara untuk jimatkan penggunaan kredit telefon anda? Jom lihat plan ini

Galeri Foto :Sesudah klik pada thumbnail, anda boleh mengemudi paparan galeri ini menggunakan kekunci (LEFT ARROW) dan (RIGHT ARROW).

Love this topic? Dont forget to share with your friends. Help us to spread the information with the others :)

Comment Area

PERINGATAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. [ Penafian ]

Have something to say?

KEMPEN

LAGI ARTIKEL MENARIK

1,238,080 Views

‘Gigitan Cinta’ Di Leher Yuna Akibat Digigit Labah-Labah

28 November 2016 • Komen

Inilah foto yang menjadi viral selepas terdapat kesan lebam pada leher Yuna kononnya akibat gigitan cinta. Ia sebenarnya kesan akibat gigitan labah-labah. Penyanyi Yuna menjelaskan foto kontroversi yang tersebar pada... [...]

Inilah foto yang menjadi viral selepas terdapat kesan lebam pada leher Yuna kononnya akibat gigitan cinta. Ia sebenarnya kesan akibat gigitan labah-labah.