Saif Ali Khan, Kareena Kapoor Berkahwin Selepas 5 Tahun Bercinta

— Publish on October 17 2012 and Komen | 27,742 Views

saifeena (4)

Jarang sekali kami membuat artikel mengenai artis Bollywood tapi kali ni rasanya tak salah untuk kami berkongsi kegembiraan pasangan pelakon Bollywood yang menjadi kesukaan ramai rakyat Malaysia.

Saif Ali Khan dan Kareena Kapoor dilaporkan telah melangsungkan perkahwinan mereka Isnin lalu di kediaman Saif di Bandra, India. perkahwinan tersebut telah didaftarkan dengan tiga orang saksi iaitu ibubapa Kareena dan juga ibu Saif yang juga merupakan pelakon Bollywood, Sharmila Tagore.

Dua majlis resepsi telahpun berlangsung pada minggu yang sama di Badra dan Delhi. Ketika ditanya kepada Kareena Kapoor sama ada dia akan menukar agamanya kepada Islam (Ibu Saif Ali Khan memasuki Islam ketika berkahwin dengan bapanya), Kareena hanya memberikan jawapan;

“Perkara tersebut adalah terlalu peribadi dan saya tidak dapat menjawabnya.”

Turut hadir semasa majlis berlangsung adalah kakak kepada Kareena iaitu pelakon terkenal Kareena Kapoor.

Galeri Foto :Sesudah klik pada thumbnail, anda boleh mengemudi paparan galeri ini menggunakan kekunci (LEFT ARROW) dan (RIGHT ARROW).

Love this topic? Dont forget to share with your friends. Help us to spread the information with the others :)

Maklumat Penulis

Melchidec

Female.24.Malaysian. All Iz Well!

Comment Area

PERINGATAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. [ Penafian ]