Siapa nak link #dilwale HD siap subtitle melayu?

— Publish on January 11 2016 and Komen | 1,604,926 Views

FB_IMG_1452504637038

Siapa nak link #dilwale siap subtitle melayu?

Subtitle power macam tengok wayang.

Kalau ramai nak saya update link.
Kalau tak ramai, saya tengok sorang2 je. uhu
.
—-
*Update :
Disebabkan ramai nak..

Ni Link Movie :
http://hdmoviespoint.com/dilwale-2015-movie-dvdrip-hd-free-download/

Ni Link Subtitle Melayu :
http://subscene.com/subtitles/dilwale-2015/malay/1253274
(Rename file .srt sama macam nama movie, refer sreenshot)

Play guna video player (contoh gomplayer, vlc dll) :
http://filehippo.com/download_gom_player/

Semoga membantu. Silakan tag, share & menangis secara berjemaah 😀

 

Tahukah anda terdapat satu cara untuk jimatkan penggunaan kredit telefon anda? Jom lihat plan ini

Galeri Foto :Sesudah klik pada thumbnail, anda boleh mengemudi paparan galeri ini menggunakan kekunci (LEFT ARROW) dan (RIGHT ARROW).

Love this topic? Dont forget to share with your friends. Help us to spread the information with the others :)

Comment Area

PERINGATAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. [ Penafian ]

5 Comment so far

  1. norhidayah (1 Comment)

    Kenapa saya dah download tapi x boleh buka Dan tengok…..

    • admin (71 Comment)

      download sampai habis tak?

  2. mai (2 Comment)

    Lepas save file ni boleh tengok kat tv tak

    • admin (71 Comment)

      Pakai laptop ok. Smbung kabel ke tv

  3. mai (2 Comment)

    tak boleh direct ke tv terus ke…pakai usb

Have something to say?

KEMPEN

LAGI ARTIKEL MENARIK

1,114,226 Views

‘Gigitan Cinta’ Di Leher Yuna Akibat Digigit Labah-Labah

28 November 2016 • Komen

Inilah foto yang menjadi viral selepas terdapat kesan lebam pada leher Yuna kononnya akibat gigitan cinta. Ia sebenarnya kesan akibat gigitan labah-labah. Penyanyi Yuna menjelaskan foto kontroversi yang tersebar pada... [...]

Inilah foto yang menjadi viral selepas terdapat kesan lebam pada leher Yuna kononnya akibat gigitan cinta. Ia sebenarnya kesan akibat gigitan labah-labah.