Stacy Dapat Perhatian Istimewa Daripada Suami, Ibu dan Mentua Sejak Bersalin

— Publish on March 9 2017 and Komen | 316,177 Views

16907033_298478987233431_849586286820851712_n

Penyanyi Ummu Shaikhah Stacy Anam atau Stacy tidak berasa kekok menguruskan anaknya, Eshaal yang dilahirkan pada 17 Februari lalu.

Menurut Stacy, 27, pengalaman membesarkan anak angkatnya, Bella sejak lahir dijadikan rujukan untuk diamalkan dalam rutin hariannya sebagai ibu.

“Saya bersyukur ada pengalaman membesarkan Bella. Jadi apabila dapat Eshaal, saya tak perlu risau. Sejak hari pertama sampai sekarang, semuanya saya lakukan sendiri. Hanya sesekali sahaja mak bantu.

“Buat masa sekarang tak ada lagi masalah besar yang timbul. Segalanya okey saja. Malah saya berasa seronok dapat menguruskan anak sendiri. Bagi saya inilah detik paling indah bagi seorang ibu,” katanya.

Stacy yang popular menerusi lagu Not For Sale berasakan dirinya seperti permaisuri apabila mendapat layanan istimewa daripada orang sekeliling.

Sumber

Tahukah anda terdapat satu cara untuk jimatkan penggunaan kredit telefon anda? Jom lihat plan ini

Galeri Foto :Sesudah klik pada thumbnail, anda boleh mengemudi paparan galeri ini menggunakan kekunci (LEFT ARROW) dan (RIGHT ARROW).

Love this topic? Dont forget to share with your friends. Help us to spread the information with the others :)

Comment Area

PERINGATAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. [ Penafian ]

Have something to say?

KEMPEN

LAGI ARTIKEL MENARIK

1,238,012 Views

‘Gigitan Cinta’ Di Leher Yuna Akibat Digigit Labah-Labah

28 November 2016 • Komen

Inilah foto yang menjadi viral selepas terdapat kesan lebam pada leher Yuna kononnya akibat gigitan cinta. Ia sebenarnya kesan akibat gigitan labah-labah. Penyanyi Yuna menjelaskan foto kontroversi yang tersebar pada... [...]

Inilah foto yang menjadi viral selepas terdapat kesan lebam pada leher Yuna kononnya akibat gigitan cinta. Ia sebenarnya kesan akibat gigitan labah-labah.