Tahniah | Majlis Resepsi SM Nasarudin dan Marion Caunter Malam Ini

By  |  0 Comments

Nampaknya Majlis Resepsi pengacara E! News Asia, Marion Rose Caunter dan jutawan SM Nasaruddin SM Nasimuddin bakal berlangsung pada malam ini dan akan diserikan lagi dengan persembahan nyanyian oleh penyanyi bersuara soprano, Ning Baizura. Di majlis itulah, Marion bakal mengenakan gaun rekaan Vera Wang di majlis resepsi tersebut.

Pasangan tersebut dikatakan akan bernikah hari ini di kediaman keluarga Nasaruddin di Kuala Lumpur. Foto yang disiarkan daripada Portal GUA ini merupakan sesi latihan untuk upacara pernikahan pasangan tersebut. Dari foto tersebut, Mr. RA sudah dapat mengagak bagaimana gahnya majlis itu nanti.

Hanya channel E! News Asia sahaja dibenarkan untuk membuat liputan semasa majlis resepsi SM Nasarudin dan Marion Caunter malam ini.

Kata Mr. RA: RA mengucapkan selamat berbahagia kepada Marion Caunter dan SM Nasaruddin, kehidupan direstui keluarga dan kekal hingga ke anak cucu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>