Tahniah | Majlis Resepsi SM Nasarudin dan Marion Caunter Malam Ini

— Publish on December 17 2010 and Komen | 4,257 Views

Nampaknya Majlis Resepsi pengacara E! News Asia, Marion Rose Caunter dan jutawan SM Nasaruddin SM Nasimuddin bakal berlangsung pada malam ini dan akan diserikan lagi dengan persembahan nyanyian oleh penyanyi bersuara soprano, Ning Baizura. Di majlis itulah, Marion bakal mengenakan gaun rekaan Vera Wang di majlis resepsi tersebut.

Pasangan tersebut dikatakan akan bernikah hari ini di kediaman keluarga Nasaruddin di Kuala Lumpur. Foto yang disiarkan daripada Portal GUA ini merupakan sesi latihan untuk upacara pernikahan pasangan tersebut. Dari foto tersebut, Mr. RA sudah dapat mengagak bagaimana gahnya majlis itu nanti.

Hanya channel E! News Asia sahaja dibenarkan untuk membuat liputan semasa majlis resepsi SM Nasarudin dan Marion Caunter malam ini.

Kata Mr. RA: RA mengucapkan selamat berbahagia kepada Marion Caunter dan SM Nasaruddin, kehidupan direstui keluarga dan kekal hingga ke anak cucu.

Tahukah anda terdapat satu cara untuk jimatkan penggunaan kredit telefon anda? Jom lihat plan ini

Galeri Foto :Sesudah klik pada thumbnail, anda boleh mengemudi paparan galeri ini menggunakan kekunci (LEFT ARROW) dan (RIGHT ARROW).

Love this topic? Dont forget to share with your friends. Help us to spread the information with the others :)

Comment Area

PERINGATAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. [ Penafian ]

Have something to say?

KEMPEN

LAGI ARTIKEL MENARIK

1,238,054 Views

‘Gigitan Cinta’ Di Leher Yuna Akibat Digigit Labah-Labah

28 November 2016 • Komen

Inilah foto yang menjadi viral selepas terdapat kesan lebam pada leher Yuna kononnya akibat gigitan cinta. Ia sebenarnya kesan akibat gigitan labah-labah. Penyanyi Yuna menjelaskan foto kontroversi yang tersebar pada... [...]

Inilah foto yang menjadi viral selepas terdapat kesan lebam pada leher Yuna kononnya akibat gigitan cinta. Ia sebenarnya kesan akibat gigitan labah-labah.