Hantarkan Artikel
komen

Sesuatu yang mengejutkan namun Portal GUA melaporkan bahawa Yuna membuat kenyataan yang membayangkan seperti beliau dan pelakon Qi sudah tidak bersama lagi.

Pada majlis pelancaran Homecoming Concert-nya, Yuna berkongsi dia dan teman lelaki Qi Razali “are taking a break from our relationship”. Katanya, jarak di antara mereka merupakan penyumbang utama kepada keputusan itu yang telah dibuat bersama. Namun, tambah Yuna, mereka berdua masih kawan baik.

Pada pandangan mata kami, Yuna dan Qi tampak serasi bersama dan sejujurnya kami sendiri begitu sedih andainya berita ini benar. Apapun kami akan kongsikan kepada anda andainya terdapat perkembangan terbaru berita ini.

bar galeri
Sesudah klik pada thumbnail, anda boleh mengemudi paparan galeri ini menggunakan kekunci (LEFT ARROW) dan (RIGHT ARROW). Tahniah.
bar galeri
komen

Apa Kata Anda?

PERINGATAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. [ Penafian ]