Zizan Beri Penjelasan Hubungan Dengan Mira Filzah

— Publish on November 23 2016 and Komen | 355,131 Views

image

Makin banyak cerita gosip cinta antara pelawak Zizan Razak dan aktres cantik Mira Filzah. Mungkin peminat memang suka andai mereka tu disatukan.

Jadi, dek kerana selalu digosip Zizan tampil menegaskan perkara tersebut. Menurut Zizan dia dan Mira tidak bercinta malah hubungan mereka tidak juga rapat.

Tambah aktor filem Polis Evo itu juga, pada masa yang sama Zizan tidak kisah jika takdir jodohnya belum sampai.

Masing-masing masih solo dan belum berpunya apa salahnya, namun hati dan jiwa tak boleh dipaksa ya tak? Kalau you all suka mereka disatukan, doa sajalah, doa itukan senjata.

Tahukah anda terdapat satu cara untuk jimatkan penggunaan kredit telefon anda? Jom lihat plan ini

Galeri Foto :Sesudah klik pada thumbnail, anda boleh mengemudi paparan galeri ini menggunakan kekunci (LEFT ARROW) dan (RIGHT ARROW).

Love this topic? Dont forget to share with your friends. Help us to spread the information with the others :)

Comment Area

PERINGATAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. [ Penafian ]

Have something to say?

KEMPEN

LAGI ARTIKEL MENARIK

1,237,996 Views

‘Gigitan Cinta’ Di Leher Yuna Akibat Digigit Labah-Labah

28 November 2016 • Komen

Inilah foto yang menjadi viral selepas terdapat kesan lebam pada leher Yuna kononnya akibat gigitan cinta. Ia sebenarnya kesan akibat gigitan labah-labah. Penyanyi Yuna menjelaskan foto kontroversi yang tersebar pada... [...]

Inilah foto yang menjadi viral selepas terdapat kesan lebam pada leher Yuna kononnya akibat gigitan cinta. Ia sebenarnya kesan akibat gigitan labah-labah.